Om Oss

Flexinett tilbyr privatpersoner og bedrifter produkter til konkurransedyktige priser. Vi behandler hver enkelt ordre etter beste evne slik at du får de beste produktene så raskt som mulig og til en god pris.

Ved å bruke internett som vår salgskanal reduserer vi driftkostnaden betraktelig da vi ikke har behov for lokaler og heller ikke bruker midler på dyre salgskataloger etc. Produktene du finner i vår nettbutikk er derfor rimeligere enn hva du ville fått i ett varehus eller på ett kjøpesenter.

Flexinett har fokus på å levere god kvalitet, vi opererer derfor med fjernlager, med raske oppdateringer. Vi utvider sortimentet hver eneste dag, og om det er noe du ikke finner kontakt oss, og vi vil komme tilbake innen kort tid med produktet til en bra pris.

Er du i tvil om hvilket produkt som passer best til ditt behov hjelper vi gjerne om du sender oss en e-post eller ringer. Vi jobber hardt for at Flexinett skal være en enkel, brukervennlig nettbutikk. Har du noen ønsker eller forslag setter vi stor pris på om du kontakter oss slik at vi kan bli enda bedre. Vi skaffer ALT!

Takk for at du tok deg tid til å besøke vår Nettside, vi håper du trives og får en hyggelig handel. 🙂

Forklaring av de ulike ordrestatusene

Behandler

Din ordre behandles. Dette betyr at vi har mottatt ordren din og at vi sender den så snart vi kan. Om du ikke hører annet vil ordren bli fullført og sendt.

På vent

Dette betyr at din ordre har blitt satt på vent. Om din ordre er satt på vent vil vi kontakte deg per e-post eller telefon.

Fullført

Dette betyr at din ordre har blitt sendt fra oss. Om du har valgt faktura fra Klarna som betalingsmetode vil du da få tilsendt en e-post med din faktura. Du vil også få tilsendt sporingsinformasjon fra vår befrakter (Bring / Posten)

Kansellert

Dette betyr at din ordre har blitt kansellert. Om du har betalt med debet- eller kredittkort vil pengene bli tilbakebetalt til ditt kort.

Refundert

Dette betyr at hele eller deler av din ordre har blitt refundert.

Om du er i tvil vedrørende din ordre er du velkommen til å kontakte oss for en eventuell avklaring.

 

Partene

Selger:
Flexinett ,Ramnesveien 919, 3175 Ramnes
E-post: post@flexinett.com
telefonnummer: 40543460                                                 
Organisasjonsnummer:  916587325 

Kjøper: er den person som foretar bestillingen.